Om Os

Helene Lykke Design | Hvem er vi?

Helene Lykke Design er grundlagt af Helene L. Rasmussen, som et projekt under uddannelsen til PBA i  E-handel på Aarhus Erhvervsakademi. Helene har altid fundet mode interessant og ønskede, at gøre dette mere bæredygtigt. Helene Lykke Design er derfor inspireret af at skabe bæredygtighed blandet med nordisk design

Helene Lykke Design lancerede deres første kollektion i September 2018. Kollektionen består af basis styles blandet med enkelte dele til fest og hverdag i bæredygtigt materiale. 

Tekstilerne kommer fra de miljøvenlige planter økologisk bambus og økologisk bomuld. Begge planter har deres fordele i forhold til at skabe bæredygtigt tøj til en miljøbevidst kvinde.

Hvorfor

Helene Lykke Design ønsker at skabe bæredygtigt tøj i økologiske materialer, som økologisk bomuld og bambus, til den modebevidste kvinder. Produkterne indebærer bukser, nederdele, skjorter, strik og t-shirts til hverdag og fest, samt få accessories. Helene Lykke Design er et dansk brand og er inspireret af den nordiske design trend.

Helene Lykke er født og opvokset ved den jyske vestkyst, ud til hav og markeder, hvorved inspirationen til bæredygtigheden kommer fra. 

Bæredygtighed

Bæredygtig, hvad er det? Hvorfor er det vigtigt at være bæredygtigt? Vi hører hele tiden i medier om miljøet og hvor meget det store forbrug, der er skabt i dag, påvirker naturen, men også os som personer. Vi bliver herved også hele tiden påvirket af forskellige kemikalier.

Helene Lykke Design ønsker at skabe mere bæredygtighed gennem produktion af tøj i bæredygtige materialer, som økologisk bomuld og bambus.

Følg os på Instagram

Se Helenes Lykkes instagram, hvor der vises billeder af vores nyeste designs, deltag i spændende konkurrencer og meget mere

Bæredygtigt tøj med taske

Mette skjorte

Bæredygtigt tøj i sort T-shirt

Nanna T-shirt i sort

Bæredygtigt tøj med blomstret top

Maj bukser i hvid

Bæredygtigt tøj med økologisk nederdel

Sofie nederdel

Kontakt

+45 48 57 93 73

Info@helenelykke.dk

Lundbyesgade 11

8000 Aarhus C

Læs mere

Om os

Blog

Følg os

Betalingsmuligheder

Betaling til bæredygtigt tøj